Klubbens framtidsplaner

Hei alle sammen,
Takk for hyggelig møte i går (27.10.21). Det var fint å se at det var så pass mange som dukket opp. Til og med noe nye fjes som jeg synes vi må ta vare på. ? Det er veldig godt å komme i gang igjen etter at Norge stengte ned 12.mars 2020. Mye har skjedd, eller ikke skjedd, og jeg synes vi setter en strek over året 2020 og for så vidt 2021 også og begynner med blanke ark og nytt pågangsmot i 2022.
Vi har satt opp en møteplan ut året, dvs. frem til november,  med bl.a. et kurs over to kvelder hvor du kan bli bedre kjent med kameraet dit (Gratis for medlemmer, ikke medlemmer betaler 550.- og får medlemskap ut 2022). I tillegg skal det avholdes medlemsmøte den 30.11. der resultatene fra den nasjonale konkurransen "31.Hønefoss" skal presenteres og hvor vi tar en gjennomgang av FB-konkurransen "November Bilde". Kanskje det blir en juleavslutning også? 
Som dere vet skulle det har vært avholdt et par årsmøter. Disse blir merket i historien med COVID-19 og tilhørende regnskap m.m. legges ved i arkivet til klubben. Vi kan ikke bruke masse energi på det som skulle ha vært, men må heller sette søkelys på det som ligger foran oss. Og her trenger vi hjelp!!! Og med vi, så mener jeg Tom Svensen og meg, Stefanie. Som har prøvd å holde liv i klubben, noe vi har klart på et slags vis. Det ble nevnt på første møtet at vi trenger en ny leder, ja egentlig er hele styret på valg. Undertegnende er ikke et medlem av styret engang, men styrer økonomien. ? Og hun gjør dette både i jobb og på fritiden, Tom har mange baller i lufta han også, med andre ord….Skal dere ha et fullspekka program for 2022, ja da må en og hver bidra og komme med forslag, ikke bare forslag, gjerne ta over roret på et medlemsmøte eller to, slik vi får et variert program og ingen går lei! 
Nå gjelder det bare å gå i tenkeboksen og finne ut hva du kan og vil bidra med, og så sender du en epost til hokkstyre@gmail.com 
Vi ønsker å avholde årsmøte i februar 2022. Så alle forslag til både program og verv m.m. i klubben skal være sendt innen 09.01.2022, da har vi litt tid å samle alt sammen. 
Håper at vi sees på neste møtet og at alle som ikke var til stede sist tar seg en tur. 

Fotohilsen på vegne av HØKK
Tom og Stefanie

Foto: Stefanie Hulka