Nå flytter vi inn i Hønefoss skole

Det er med stor glede vi kan meddele at HØKK har fått plass i ærverdige Hønefoss skole som har blitt Norges største frivillighetens hus.
 
Under årsmøtet ble HØKK enige om at vi skal bytte lokaler og flytte inn i Hønefoss Skole sammen med mange andre lag og foreninger i Ringerike. Vi har opprettet en liten prosjektgruppe som skal ta styringen rundt dette, men alle er selvfølgelig hjertelig velkomne til å gi innspill, send en epost til hokkstyre@gmail.com  ? 

Det gjenstår en del arbeid bl.a. litt oppussing, maling, snekring m.m. Men mer om dette senere. Søndag 5. mars 2023 var en liten gjeng på befaring. Leder Tom Svensen, Prosjektgruppe ved Tone Lundin og Inger Berg Hauslo og poteten Stefanie Hulka, for å få litt oversikt over hva som må og skal gjøres.
 
Tirsdag 7. mars 2023 skal det være møte i Hønefoss Skole for å sette opp et styre, her vil Bjørn Johnsen stille som representant for Klubben. Etter dette møtet vil vi sikkert få mer informasjon om hvordan ting skal fungere i forhold til adgang til skolen, kostnader m.m. 

Huset er jo ikke helt klart enda, til å sette i gang med aktiviteter. Det er mye som skal på plass, bl.a. nøkkelsystem og brannsikkerhet. Men vi har mulighet til å begynne med oppussingsjobben av klasserommet vi har fått tildelt, og her trenger vi hjelp fra alle. 
Enten du er flink med malerkost, eller har snekkerbelte så er du velkommen til den mest givende dugnad HØKK noensinne har hatt!!! «her lukter det kaffe og vaffel» ?
ELLER har du et ønske om å støtte oss økonomisk kan du vippse til #109226 Hønefoss Kameraklubb.

Dette blir en unik mulighet for HØKK til å fremme fotointeressen på helt annet nivå. Vi vil få mulighet til å bruke utstyret vårt mer aktivt. Printeren og studiolyset skal forhåpentligvis få kjørt seg i større grad enn det det har gjort hittil.
 
DETTE BLIR BRA FOLKENS, SLIPP KREATIVITEN FRI! 

Hilsen oss i Styret ?